Om Lejre Kulturdage

 

Formålet med at arrangere Kulturdage er at sætte fokus på kulturen i Lejre Kommune. Grundidéen er, at borgerne gennem forskellige aktiviteter og arrangementer bliver opmærksomme på de historiske og nutidige, kulturelle værdier og oplevelser i lokalsamfundet. Arrangementernes indhold skal rettes mod nye eller ukendte sider af lokalsamfundet, eller afholdes under utraditionelle former, så de vækker borgernes nysgerrighed og interesse. En væsentlig intention er desuden, at arrangementerne skal henvende sig til alle aldersgrupper og helst nå ud i alle områder af vores kommune.Vi arbejder ud fra et princip om, at de fleste aktiviteter skal inddrage frivillige og offentlige aktører, så utraditionelle samarbejdsrelationer afprøves, udvikles og etableres Vi ønsker at give borgerne et tilbud om aktiviteter, der kan give dem spændende oplevelser og mulighed for at være aktive sammen med familien eller andre borgere i kommunen. Kulturdagene kan således medvirke til at skabe nye kontakter og styrke fællesskabsfølelsen. 
Koordinationsgruppen Koordinationsgruppen er selvbestaltet, men åben for alle, der har lyst til at bidrage med gode initiativer til kulturlivet. Organisatorisk nedsattes i 2003 en koordinationsgruppe, som indkaldte til møder, sørgede for PR v.h.a. pressemeddelelser og programmer samt nødvendig økonomisk støtte fra de kommunale puljer.

 I 2006 indledtes et kultursamarbejde i Bramsnæs, Lejre og Hvalsø kommuner omkring kulturdagene og dette samarbejde er fortsat ind i Lejre Kommune. Vi håber, at kulturdagene vil være en fast tilbagevendende begivenhed i de kommende år.

 Pr 19. november 2015 består koordinationsgruppen af:

 Asta Rasmussen, Gl. Skolevej 6, Ejby, 4070 Kirke Hyllinge

 Mitzi Jensen, Lyndby Havnevej 13, Lyndby, 4070 Kirke Hyllinge

 Bendte Nielsen, Bramsnæslund 16, Ejby, 4070 Kirke Hyllinge

 

Sekretariat:

Asta Rasmussen

Gl. Skolevej 6, ejby

4070 Kirke Hyllinge

Mail: KLIK HER

Tlf.: 30 56 06 15

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Facebook